Over Mimosa Lingerie

Wie is Mimosa Lingerie:

Lingerie Mimosa is een gevestigde waarde in de winkelstraten van Sint-Truiden. De handelszaak bestaat sinds 1936, Anita Kindermans is er zaakvoerder sinds 1979. Mimosa staat naast haar jarenlange ervaring bekend voor haar voortreffelijke service en grote voorraad in alle cupmaten. De klant staat centraal! Dit blijkt ook uit het ruim assortiment lingerie, nachtkleding en badgoed - met zorg geselecteerde topmerken. Ben je nu jong of oud, klassiek of modern, sportief, rondborstig (Cup A,B,C, D, H en I)… Bij Mimosa vindt elke dame een perfect passende BH. Om haar klanten extra te kunnen begeleiden (advies) bij de aankoop van lingerie, volgden de verkoopsters en Anita de opleiding “Lingerie Styling”.  Tot onze merken behoren: Prima Donna, Prima Donna Twist, Prima Donna Swim, Marie Jo, Marie Jo L’Aventure, Marie Jo Intense en Andres Sarda.  Bezoek onze website www.lingerie-mimosa.be/merken  of Facebook pagina www.facebook.com/Mimosa.SintTruiden voor alle merken.

We proberen continu het shoppen bij MIMOSA toegankelijker te maken. Zo kan je een kadobon online bestellen en sinds kort ook lingerie online bestellen.

Mannen kennen eveneens de weg naar Lingerie Mimosa o.a. omwille van het advies bij de juiste keuze. Niet alleen om hun partner in de watten te leggen maar ook om zelf uit het ruim assortiment ondergoed, pyjama’s, kousen en strandkledij te kopen. Ook voor onze mannen kunnen we een hele reeks kwaliteitsmerken aanbieden. Daarnaast denken wij ook aan de kinderen! Wij zorgen voor schattig en kwaliteitsvol ondergoed en nachtgoed.

Lingerie Mimosa staat gelijk aan een surplus aan service, klantgerichtheid, kwaliteit en een uitgebreid assortiment.

Sint-Truiden is de shop-stad in de omgeving van Alken, Borgloon, Zepperen, Hasselt, Zoutleew, Wellen en Tienen.

 

Openingsuren:

Maandag - vrijdag 9:30 - 18:00
Zaterdag 8:45 - 18:00
Zondag gesloten


Lingerie Mimosa
Stapelstraat 44-46
3800 Sint-Truiden

Website: : www.lingerie-mimosa.be
Facebook: www.facebook.com/Mimosa.SintTruiden